Ramazan ayında özellikle birlik ve beraberliğimizin pekişmesi yönünde söylemler ve projeler ile öne çıkan Akıncılar Birliği, pek çok konuda toplumun yararına, ülkenin faydasına işler yaptıklarını ve devam da edeceklerini dile getirdiler. Gayet sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen Akıncılar Birliği iftarı ilk olarak Akıncılar Birliği yönetiminden Halkla ilişkiler ve Basın danışmanı Alim Özdemir’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve daha sonra da yemek ortasında dua ile devam etti.


Yemekten sonra söz alan Akıncılar Birliği Genel Başkanı Sn. Ömer Kantemür :‘’ Akıncılar Birliği olarak mübarek Ramazan ayında tüm ülke olarak her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Bu bağlamda bizler bu mübarek ayın ülkemizin birliğine ve beraberliğine vesile olması için dua edip elimizden geldiğince mücadele ediyoruz. Ramazan’ın bereketi ve kardeşlik ruhu her zaman gönüllerimizde olmaya devam edecektir. Umuyorum ki bizler Akıncılar Birliği olarak ülkemize, milletimize ve devletimize yakışır işler yaparak güzel projeler ile Türkiye’nin daha da güzel yerlerde olması için var gücümüzle yılmadan usanmadan çalışacağız.’’ Diyerek önemli noktalara değinmiştir.

Daha sonra söz alan Akıncılar Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Tarihçi-Yazar Koray Kamacı ise: ‘’ Türkiye tarihten beri İslam’ın şerefli sancağını büyük bir gurur ve onurla taşımıştır. Bu mübarek ayda ve özellikle geçtiğimiz bu zor dönemlerde Rabbim bizleri birlik ve beraberlikten, İmandan ve İslam’a olan bağlılığımızdan ayırmasın İnşAllah. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Bizler Akıncılar Birliği olarak her daim Vatanımızın ve devletimizin Tarihteki onurlu ve şerefli yerini alması için sürekli çalışacağız. İlim yolunda adımlar atacağız ve projeler gerçekleştireceğiz. Bizler Türkiye olarak bir olduğumuz da Tarihte de görüldüğü üzere kimse bize karşı koyamaz ve birliğimizi bozamaz. Akıncılar Birliği bu Milletin sesidir, Akıncılar Birliği Tarihimizin nefesidir, Akıncılar Birliği ülkemizin teminatıdır ve kısacası Akıncılar Birliği Devletimizin hizmetkarı ve yılmaz bekçileridir. ‘’ diyerek önemli açıklamalarda bulunmuştur.

İftardan sonra edilen sohbetten hemen sonra dua edilerek birlik ve beraberlik temennilerinde bulunuldu.

ÖZEL HABER- KORAY KAMACI