Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelen olayda iddialara göre iki hırsızlık şüphelisi dün geceden, trafonun kapısının kilidini kırarak devre dışı bıraktı. İki şüpheli bugün akşam saatlerinde trafonun kilidini kırdıkları kapısından içeri girdi. İki bölümden oluşan trafonun arsındaki açıklıktan şüpheliler diğer tarafa geçti. Şüpheliler tornavida ile trafonun zemininde bulunan topraklama kablolarını çıkarmaya başladı. İki topraklama kablosunu söken şüpheliler, üçüncü kabloyu çıkaracakları esnada henüz belirlenemeyen bir nedenle akıma kapıldı.

YARALI TRAFO İÇİNDE KALDI

Patlamanın da yaşandığı trafoda şüphelilerden biri hızla olay yerinden kaçtı. 25 yaşındaki Mustafa A. ise yaralı şekilde trafo içinde kaldı. Yaralı şahıs, trafonun kapısını tekmele tekmeleye kendi imkanlarıyla dışarı çıkmayı başardı. Bir süre kapı önünde oturan şüpheli, daha sonra beton zemine indi.

'TOPRAĞA BAS TOPRAĞA'

Elleri ve sol omzu yanan Mustafa A., bitkin bir şekilde sallanarak yürümeye başladı. Vatandaşlar akıma kapılan Mustafa A.'ya 'Toprağa bas toprağa, duvara dayan bari' diye telkinlerde bulundu.