Gri pantolonu ve beyaz tişörtüyle göz kamaştıran Ajda Pekkan, orucunu açmadan önce ezan bitene kadar dua etti. Pekkan, orucunu mercimek çorbasıyla açtı. Gürkan Şefin şovlarıyla sunulan yemek sonrası usta sanatçı, basın mensuplarına teşekkür etti. Süperstar, "Hepimize hayırlı ramazanlar, iyi ki varsınız, iyi ki geldiniz. Hep beraber olduk ne güzel" dedi.


Bayramda yavru Vatan Kıbrıs’ta sahne alacak olan Pekkan, yoğun bir koşturmanın içinde olduğunu belirterek, "Çok yoğunum bu aralar, bayramda Kıbrıs’ta sahne alacağım. Stüdyo var bir tarafta, diğer yandan orkestra çalışmaları var. Kıyafetler provaları var. Böyle bir koşturmaca içerisindeyim" şeklinde konuştu.

Çıkaracağı yeni albümün geç kaldığını dile getiren Ajda Pekkan, "Her şey üst üstte oldu. Birazcık bizim de dinlenmeye ihtiyacımız var. Yazı çok kötü kaçırdık. Mevsimsel olarakta yazı daha tam yaşayamadık. O yüzden birazcık farklı yerlerde yazı yaşamak istiyoruz ve bir ay gecikmeli olarak gireceğiz stüdyoya” dedi.

"Benim şarkılarımı seslendirecek"

Cem Yılmaz'ın çekimlerine başladığı 'Arif V 216’ filminde şarkılarının kullanılmasıyla ilgili Süperstar, “Farah Zeynep Abdullah, Ajda Pekkan’ın şarkılarını söyleyecek. Ozan Güven’in robot karakteri 216, Ajda Pekkan’a hayran. Ajda Pekkan’ı da orada Farah Zeynep Abdullah canlandıracak ve benim şarkılarımı seslendirecek" dedi.

Filmde kendisini canlandıracak olan oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın kıyafetine birlikte karar verdiklerini belirten Pekkan, "Filmde Farah’ın giyeceği kıyafetleri birlikte seçtik. Ben de 'şöyle olsun' diye karıştım. Güzel bir anı olacak” ifadelerini kullandı.

"Ceylan' parçası için Minik Serçe’yi tebrik ettim"

Çıkardığı '10' adlı albümüyle dünya listelerine giren Tarkan'ın albümünü çok beğendiğini söyleyen Süperstar, "Hayırlı uğurlu olsun, her zamanki Tarkan albümü çok beğendim" dedi.

Yaşar Gaga’nın albümünde Tarkan’ın Sezen Aksu'yla düet yaptığı 8 yıl önce Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı Şenlik köyünde düşen havan mermisiyle yaşamını yitirdi Ceylan Önkol için söyledikleri ağıt olan 'Ceylan' parçası için Minik Serçe’yi arayıp tebrik ettiğini vurgulayan Pekkan, "Ceylan şarkısı çok güzel olmuş, Sezen’i arayıp söyledim. 'Olağanüstü şarkı Ceylan' diyerek tebrik ettim” dedi.

“Tatile hemen kaçacağım"

Çıkaracağı albüm sonrası tatile çıkacağını söyleyen Ajda Pekkan, bikinli görüntülenme korkusunu olmadığını söyledi. Süperstar, “Tatile hemen kaçacağım. Bodrum veya yurt dışında yakalamayacaksınız beni, çocuklar beni yakalayıp ne yapıcaksınız?” diyerek kahkaha attı.