Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, A Milli Futbol Takımı'na seçilmeyen yıldız futbolcuları Oğuzhan Özyakup için, "Milli takıma seçilmesini ben uygun görüyorum ama karar oradaki teknik kadronundur. Kendine göre bir mazeretleri vardır. Bana göre seçilmeliydi" dedi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında evinde karşılaştığı Bursaspor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Bursaspor karşısında önemli 3 puan aldık. Bursaspor geçen sezonki kadrodan çok farklı, dirençli bir kadro yapmış. Onları tebrik ediyoruz. İyi bir futbol oynadılar. Onun dışında taraftarlara binlerce kez teşekkür ediyorum. Tahmin ediyorum bu maçta en büyük katkıyı onlar yaptı. Allah eksikliklerini vermesin" diye konuştu.

"HERKESİN AKLI KENDİNE"

Galatasaray'ın şampiyonluk favori olarak gösterildiğinin sorulması üzerine Çebi, "Herkesin aklı kendine. Onlar öyle düşünüyor, saygı duyuyorum. Ben aynı düşüncede değilim" diye cevap verdi.

"BENCE DAHA GÜÇLÜ GELECEKLERDİR"

Bu sezon transfer ettikleri futbolculardan çoğunun forma şansı bulamamasıyla ilgili olarak ise Çebi, "Alınan futbolcuların hepsinin lazım olacağını ben çok iyi biliyorum. Daha lige yeni başladık, önümüzde Avrupa maçlarımız var. Cezalılar, sakatlıklar ve yorgunluklar olacak. Yaptığımız transferler gerekliydi. Şu anda onların kulübede bekliyor olmaları, oynamayacakları anlamına gelmez. Bence daha güçlü geleceklerdir" açıklamasını yaptı.

"DEMBA BA KONUSUNDA HER AN BİR SÜRPRİZ OLABİLİR"

Ahmet Nur Çebi, geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak transfer ettikleri yıldız futbolcu Demba Ba hakkında da, "Demba Ba'nın Çin'deki durumu çözülmüş değil ama her an bir sürpriz olabilir. Ben çözülebileceğini sanmıyorum. Çünkü Çin'deki tavır geçen seneki gibi değil. Yine de belli olmaz. Artık bonservislik bir durumu yok. Sezon sonunda Çin ile olan ilişkisi bitiyor. Dolayısıyla Çin kulübünün nasıl bir tavır olacağını bekleyip göreceğiz" diye konuştu.

"OĞUZHAN MİLLİ TAKIM'A SEÇİLMELİYDİ"

Ahmet Nur Çebi, Oğuzhan Özyakup'un A Milli Futbol Takım kadrosuna çağrılmamasıyla ilgili olarak ise, "Geleceği olan bir futbolcu. Milli Takım'a seçilmesini ben uygun görüyorum ama karar oradaki teknik kadronundur. Kendine göre bir mazeretleri vardır. Bana göre seçilmeliydi" dedi.