Milyonlarca öğrenci AÖF kayıt yenileme işlemini sürdürmeye devam ediyor. 5 ekim tarihine kadar yapılacak olan kayıt yenileme işlemleri için öğrencilere müjdeli haber geldi. AÖF kayıt yenileme işlemleri 7 ekim tarihine kadar uzatıldı. Öğrenciler kayıt yenileme işlemlerini zaman kaybetmeden tamamlamaları gerekiyor.

Milyonlarca öğrencinin eğitim gördüğü Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi için kayıt yenileme işlemleri uzatıldı. Öğrenciler, Güz Dönemi AÖF kayıt yenileme işlemleri 7 Ekim Pazar gecesi saat 23.00'e kadar tamamlayabilir.

AÖF HARÇ ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILACAK?

Ödemelerini Ziraat Bankası'nın bankamatik ve internet bankacılığı ekranı üzerinden yapabilecek olan öğrenciler, bunu 7 Ekim 23.00'a kadar tamamlayabilecek. Öğrenciden banka dekontu ise saklaması talep edilecek.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerden program süresi içinde olanlar (önlisansta 2 yıl, lisansta 4 yıl), AÖF kayıt yenileme kılavuzunun 2.5.1. maddesinde açıklanan kanunlar kapsamındaki öğrenciler ile 2.5.2. maddesinde açıklanan Engelli Öğrenciler, Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemeyecek.