Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ''Pasın şiddetini daha hızlı yapmak gerekiyordu. Rakibi devreye çok sokmadık, uzaktan attıkları bir şut vardı. Geçişlerde kaybettiğimiz toplar ve arkaya yapmadığımız koşularla rakibi oyunun içinde tuttuk. Bardağın dolu tarafı lige başlarken kazanabilmekti. Şampiyonlar Ligi'nden sonra bugün de gol yemeden kazanmak önemliydi. Topun oyunda kalma süresi 60-62 dakikaydı. Adebayor'un attığı sprintleri çok kullanamadık. Uzun zamandır ilk defa korner kullanmadık bu da bizim için olumsuzdu. Lige kazanarak ve gol yemeden başlamak önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum'' dedi.

''BURSASPOR'U GEÇEN SENEKİ GİBİ BEKLEMİYORDUM''

Bursaspor'u geçen seneki gibi beklemediğini kaydeden Avcı, ''Kimse de beklemiyor. Bugün daha dirençli ve kompakt bir takım bekliyordum bence gelişebilecek de bir takım. Yeni oyuncuları vardı, takviyeler de yapacaklardır. Gene bildiğimiz Bursaspor sahada olacaktır. Oyunun hep içinde olan bir takımdı'' diye konuştu.

''EMRE'Yİ BUGÜN KULLANSAYDIK AĞUSTOS AYINDA KAYBEDEBİLİRDİK''

Bursaspor maçında forma giymeyen Emre Belözoğlu'nun sağlık durumu hakkında da bilgi veren Abdullah Avcı, ''Korumak amaçlı yaptık, aslında oynayabilirdi ama bu ay sıkı bir takvimimiz var, bugün kullansaydık, Ağustos ayını kaybedebilirdik, bu kadar Çarşamba günü büyük ihtimalle bizle beraber olacak'' şeklinde konuştu.