Ünye Kaymakamlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Ünye ilçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve AKP'li Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı'nın Covid-19 şüphesiyle yapılan ikinci test sonuçlarının pozitif çıktığı belirtildi. Güney ve Tavlı'nın sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin evde devam ettiği belirtildi.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Kaymakamlık sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı'nın corona virüs şüphesiyle yapılan ikinci test sonuçları maalesef pozitif çıkmıştır. Sağlık durumları iyi olup, tedavileri izole ev ortamında sürdürülmektedir. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ve tedavi gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah'tan şifalar diliyoruz' denilerek vatandaşlardan kurallara uymaları istendi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı

'TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMAYIN'

Diğer taraftan AKP'li Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı'da sosyal medya hesabından açıklama yaparak, 'Sevgili hemşerilerim, corona virüs şüphesiyle yapılan ikinci test sonucum pozitif çıktı. Sağlık durumum iyi olmakla birlikte kontrol amaçlı evimde izole durumdayım. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım. Virüsle mücadelede en etkin yol olan maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına harfiyen uyalım. Allah'a emanet olunuz' dedi.

BAŞKAN ÖNER'İN KORONA VİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Osmaniye'nin Düziçi İlçe Belediye Başkanı Alper Öner, kendinisinin ve babası İsmail Hakkı Öner'in korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili hemşerilerim. Yoğun çalışma tempomuzda değişik ortamlarda çok fazla kişiyle zorunlu olarak temasımız nedeniyle, babam İsmail Hakkı Öner'in ve benim korona virüs testimiz pozitif çıkmıştır. En hafif belirtide, başkasına bulaşma riskini gözeterek 3 gün önce başlattığım kişisel tecridim, 18 ağustosta konan teşhisle 14 gün hastanede devam edecek ve Allah'ın izniyle sağlığımıza yeniden kavuşacağız. Bu süreçte tarafımla sürekli iletişimde bulunacak olan başkan vekilim, başkan yardımcım, müdürlerimiz ve her kademede personelimiz, görevlerini eksiksiz yerine getirecektir. Bu vesileyle hemşerilerimi sosyal mesafeye, maske kullanımına, hijyen kurallarına uymaya ve mümkün olduğunca evde kalmaya davet ediyor, sağlıklı günler diliyorum' dedi.