20 °c

Limona kürdanla delik açarsanız...

Limona kürdanla delik açarsanız...

Kavanozdaki bütün bal nasıl kullanılır?

Bal kavanozları atmadan önce dibinde veya kenarlarında bal bırakmamak için ne yapmalıyız?

Öncelikle kavanozun ağzı iyice kapalı olmasına dikkat edin. Daha sonra sıcak su dolu bir kapta birkaç dakika bekletin.

17
Limona kürdanla delik açarsanız...

Bal yumuşadıktan sonra rahatlıkla bütün balı kullanabileceksiniz.

27
Limona kürdanla delik açarsanız...

Rende ile et kıyma haline nasıl getirilir?

Etinizi kıymaya döndürmek istiyorsanız, evdeki peynir rendeniz size yardımcı olacaktır. Tek yapmanız gereken eti rendeleyip kıyma yapmaktır.

37
Limona kürdanla delik açarsanız...

Yemeklerdeki fazla tuz nasıl azaltılır?

Az tuzlu yemeğin çözümü varken fazla tuzluların çözümü olmadığını düşünenlerdenseniz, muhtemelen bu ipucunu bilmiyorsunuz.

Yumurtanın beyazı ile yemeğinizdeki fazla tuz oranını düşürebilirsiniz.

47

Son gelişmelerden anlık haberdar olabilirsiniz.
istiklal.com.tr bildirim ile, web sitesine girmeden de haberleri takip edebilirsiniz.