Vatanımızın varlığına, milletimizin iradesine 15 Temmuz gecesi hain bir kalkışma yapıldı.

Vatanımızın varlığına, milletimizin iradesine 15 Temmuz gecesi hain bir kalkışma yapıldı. Türk Milletinin kararlı duruşu ile bu alçak güruh hamdolsun hezimete uğratıldı. ‘’15 Temmuz Kurtuluş Savaşında’’ 80 milyon omuz omuza tek yürek oldu ve bu alçak darbe girişimine geçit vermedi.

Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız, Sn. Binali Yıldırım’ın ve Vatan sever halkımızın, kahraman ordumuzun, yiğit polislerimizin el birliği ile, korkusuz ve dik duruşlarıyla bu aşağılık olay akamete uğratılmıştır.

Ouzun gecede Peygamber ocağımıza sızmış, Pensilvanya’nın FETÖ tasmalı, asker üniforması giyen satılmış CIA ve MOSSAD uşakları, Cumhurbaşkanımız a suikast düzenleyip, F16’larla Meclisi bombaladı, köprüleri kapattı, aziz milletimizi tanklarla ezerek uzun namlulu silahlarla kurşun yağdırdı..

PKK, FETÖ ve DAİŞ’in yürekten destekçileri, darbe teşebbüsünün henüz daha ilk saatlerinde ‘’Umarım barış biran önce sağlanır’’ diyerek, bu alçak darbenin arkasında olduklarını, satır aralarına gizleyerek gizli işbirliklerini ‘’Yurtta Sulh Konseyine’’ bu kirli mesajla vermişlerdi..

Lakin hiç hesap edemediler..

ABD destekli ve dış güçlerin bilgisinde gerçekleştirilen , Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ı şehit etmeye ve mübarek vatanımızı bölmeye yönelik darbe girişiminde bulunanlar, daha olayların başladığı andan itibaren tankların ve mermilerin karşısında gövdesini siper ederek etten duvar ören aziz Türk milletini hesap edemediler..

O kanlı ‘’Köpeklerin Gecesinde’’ Cumhurbaşkanımız bizim kırmızı çizgimizdir refleksi ile kendinden olana sahip çıkmak için sağına soluna bakmadan evindekilerle helalleşerek, abdestini alıp fırlayıp ta meydanlara dökülerek can vermeye çıkan kardeşlerimizi de hesap edemediler..

O gece, şanlı ordumuzun içerisinde ''Bizim Tek muhatabımız Valimiz, Devletimiz ve Milletimizdir'' diyerek yerli duruş sergileyen bu toprakların helal süt emmiş askerlerini, gerçek vatan evlatlarını da hesap edemediler..

Bu aziz milletin Cennet mekân Abdülhamid Han'a ve Menderese yapılan ihanetin, bu sefer Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a yapılmasına asla müsaade etmeyeceklerini, oynanan kirli oyunu bozmak için gözlerini kararttıklarını da hesap edemediler..

ABD’nin koruduğu, terörist başının, gözü dönmüş besleme hain Fetullah’ın gazına gelerek milleti kurşuna dizenler, ümmetin son kalesinden, şehit kanları ile sulanmış bu kutsal topraklardan bir çakıl taşı bile alamayacaklarını da hesap edemediler..

Göbeğini kaşıyan, cahil, koyun, makarnacı, bidon kafalı diye aşağıladıkları vatandaşların, ordusu ve polisi ile el ele verip aslanlar gibi ölümü göze alarak direneceklerini, Tankların üzerine çıkarak darbecilere darbe yapacaklarını da hesap edemediler..

Havale ettikleri bu pis işi hain FETÖ’nün bu kez kesin başaracağını zannederek sevindirik olan batılılar, ülkemizin başına yeni bir SİSİ hazırlar iken; Vatanı, milleti, davası için kefenini giymiş mangal gibi bir yüreği olan Cumhurbaşkanımız ın bu güruhtan korkup asla kaçmayacağını da hesap edemediler..

Genelkurmayın kapısında komutanımıza zinhar zarar gelmesin diye bekleyecek, başı açık kızları, kulağı küpeli delikanlıları, vücudu dövmeli gençleri, türbanlı bacılarımızı, bıyığı yeni terleyen delikanlıları, başı yaşmakla teyzeleri, eli bastonlu, dedelerimizi de hesap edemediler.

Efendilerinin talimatını alıp ta; Milletin uçaklarıyla milletini bombalayan, milletin tankı ile milletini ezen, milletin silahı ile milletini kurşunlayan Pensilvanya çetesinin teröristlerine karşı, Başkomutan Erdoğan’ın bir emri ile milletin korkusuzca sokaklara döküleceğini destan yazacağını da hesap edemediler..

Pensilvanya'daki sümüklü terör baronunun verdiği talimatlar ile Türkiye’yi işgale kalkışan ve ülkemizi ele geçirmek için kadın erkek, çoluk çocuk demeden 240 kişiyi vahşice katlederek şehit eden haşhaşi adam müsveddelerin, ölümün bu millete masal geleceğini, vız gelip tırıs gideceğini de hesap edemediler..

TRT’yi basıp ele geçirerek halkı sindireceklerini , haber alma özgürlüklerini kısıtlayacaklarını zannedenler; Ankara’da sosyal medyayı ve bu zor süreci çok güzel yöneterek ‘’Haydi hep birlikte meydanlara iniyoruz..! diye vatandaşını harekete geçiren Melih Gökçek gibi Vatansever ustaları da hesap edemediler..

Velhasıl tehlike henüz geçmedi dostlar.. Bunu sadece bir darbe olarak okumak muazzam bir saflıktır. Bu kalkışma Türkiye’ye diz çöktürme ve parçalama operasyonudur. Bizler hep birlikte yekvücut İstiklal ve istikbal mücadelesi vermeye devam edeceğiz. Hepimiz uyanık olmak zorundayız..!

Darbe kalkışmasında başarılı olamayan vatanına ihanet eden bu alçaklar, iç savaş çıkarmanın milleti birbirine kırdırmanın her yolunu deneyeceklerdir. Tek kullanımlık, kaybedecek bir şeyi kalmayan bu lağım çukurları intihar saldırıları ile kendilerini her an patlatabilirler. Ama ne olursa olsun bizler meydanları asla terk etmeyeceğiz..! Öyle beleş vatanseverlik olmaz..! Bize emanet ümmetin son kalesini canımızı ortaya koyarak koruyacağız. Erdoğan’ı ve güvenlik güçlerimizi kesinlikle yalnız bırakmayacağız.

Korkmak, tırsmak, tedirgin olmak yok! Asla ve asla pes etmeyeceğiz..!

Taki bu ülkede ipler onun bunun çocuklarının elinden, bu milletin has çocuklarının eline geçene kadar..!