Günler, aylar geçe dursun gündemimizde ‘’Dokunsunlar mı? Dokunmasınlar mı?’’ tartışması sürüyor.

Günler, aylar geçe dursun gündemimizde ‘’Dokunsunlar mı? Dokunmasınlar mı?’’ tartışması sürüyor. Yapılan oylamada, anayasa değişikliğinin referanduma kalması milleti çok kızdırdı. Milletin ezeli çoğunluğunun dokunulmazlığı kaldırmasını istediği ortadadır. Bu süreçte bazı siyasi aktörlerin siyasi hesaplar ve kendi menfaatleri düşünmesi de milleti artık kızdırıyor. Halkın oylarıyla gelen bazı milletvekilleri sırf bir inat ve siyasi menfaat uğruna ‘’Hayır, Hayır, Hayır’’ diyor.

Bu hayırcı tayfasının amacı ne? Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu günlerde neden referandumda büyük çoğunlukla kabul edilecek maddeyi kabul etmiyor? Milletin seçtikleri neden milleti dinleyip kulak vermiyor? Türk siyasetinin artık bir gerçeği olan seçilene kadar milletin etrafında dönenler, koltuklara oturduğunda neden millet dediklerine kulak tıkıyor? Demokrasi nerede?

Güvenlik kuvvetlerimizin canını hiçe saydığı bu dönemde kendi menfaat ve çıkarlarını düşünmek hangi hak ,hukuka sığar ?.Kürsülerde nutuk atmak kolay tabi siz rahat koltuklarınızda sefa sürerken güvenlik güçleri bu vatanın cefasını çekiyor. Sizler ise menfaat ve sefasını sürüyorsunuz. Beyler sizler kürsülerde konuşurken, Asıl beyler vatan için can veriyor…

Hangi güçler size fikri veriyor ?Bu millete nasıl böyle bir ihanet içinde oluyorsunuz ?Türkiye’de demokrasi yok diyenlere şunu soruyorum ‘’Vatan hainlerinin mecliste oturmasına dahi oylama yapıp hayır veriyorsunuz ‘’ daha nasıl bir demokrasi istiyorsunuz….

Şimdi ben hayır diyen sözde beylere sesleniyorum: ’Hayır dersiniz, çocuğunuz asker değil. Hayır dersiniz, Bu milleti düşünmezsiniz. Hayır dersiniz, Demokrasi yok deyip yine hayır dersiniz. Siz hayır demenin dahi ne olduğunu bilmezsiniz. Çünkü size emir gelir ve hayır dersiniz.’’

Bu yapılanı Türk milleti unutmayacak. Emin olun. Türk milleti bunun hesabını sorumlusu olan siyasilere en ağır şekilde ödetecek. Şimdi, Türk milleti bunu tarihe not düştü. Unutur sanmayın. Türk milleti her şeyi unutur ama vatan hainlerine örtülü desteği asla unutmaz.