İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; İsveçli futbolcu, teknik direktör Slaven Bilic'in transfer listesinin en üst sırasında yer alıyor. Sezon sonu namağlup Fransız ekibinden ayrılacağı bilinen Ibrahimovic, kısa süre önce Premier Lig'te forma giymek istediğini belirtmişti.

Premier Lig peşinde

34 yaşındaki futbolcunun bu beyanatından sonra adı Manchester United ve Chelsea ile anılmaya başlandı. Diğer bir Manchester ekibi City'nin de geçtiğimiz yıllardan bu yana Belçikalı forvetle ilgilendiği, ancak Ibrahimovic'in yaşının genç takım profili çizen Mavi Beyazlılar için uygun olmadığı öne sürüldü. Ayrıca Tottenham'ın da önümüzdeki transfer döneminde futbolcuya teklif sunması bekleniyor.

Patronlar ona inanıyor

West Ham United'ın patronları David Sullivan ve David Gold, Zlatan'ın kulübü farklı bir boyuta taşıyacağına inanıyor. İki İngiliz de, Ibrahimovic'le yapılacak 2 yıllık anlaşma sonucunda West Ham ekibinin, hem futbol hem de prestij anlamında şimdikinden daha farklı bir posizyonda olacağına inanıyor.

Bonservis bedeli yok

Belçikalı oyuncunun Parizyenlerle olan anlaşması önümüzdeki transfer döneminde sona erecek ve serbest kalacak. Londra ekibi, böylelikle yıldız oyuncuyu bonservis bedeli olmadan renklerine bağlayabilecek. West Ham United, bu şartlar altında forvet oyuncusu ile haftada 120.000 poundluk (490.8 bin TL)bir anlaşma yapmayı düşünüyor.