Bayern Münih'in transferin bitimini saatler kala renklerine bağladığı Türk asıllı oyuncu Serdar Taşçı, ilk kez çıktığı Bayern Münih antrenmanında sakatlık geçirdiği belirtildi.

Almanya'nın en çok satan gazesi Bild, internet sitesinden manşetten verdiği haberinde, Bayern Münih'in yeni transferi Serdar Taşçı'nın girdiği ikili mücadelede sakatlık yaşadığı yer aldı. "Serdar Taşçı, ilk antrenmanda sakatlandı" başlığını kullandığı haberinde Bild, ilk kez bugün Bayern Münih takımı ile antrenmanına çıkan Serdar Taşçı'nın sakatlık geçirdiğini yazdı.

Sakatlanan Jerome Boateng ile Javi Martinez'den doğan eksikliği kapatmak için sürpriz şekilde transfer edilen Serdar Taşçı, antrenmanın taraftara açık bölümünde gözlerin odağında oldu. Ardından antrenmanın devamında girdiği ikili mücadele de beyin sarsıntısı geçiren Serdar Taşçı'ya, soyunma odasına çağrılan kulüp doktoru Volker Braun'un baktığı ve doktor tecrübeli oyuncunun beyin sarsıntısı geçirdiği tespitini yaptığı belirtildi. Bild gazetesi, Bayern Münih'in şansı olmalı ki, Serdar Taşçı'nın durumu bir kaç günde normale dönebilecek. Sadece Serdar Taşçı, Bayern Münih'e baş ağrısı ile işe başlamış olacak" yorumunu yaptı.