Ricardo Quaresma, Hapoel Beer-Sheva maçında yeni tarzı ve futboluyla dikkat çekti. Saçlarına yeni tarz veren ve rengini sarıya boyatan Ricardo Quaresma bir Avrupa maçında daha iyi işler yaptı. Portekizli yıldız, dün özellikle ilk yarıdaki performansıyla kalitesini bir kez daha gösterdi. Sağ kanattan yaptığı etkili orta sonrası Cenk Tosun’un hamlesine karşın rakibin kendi kalesine attığı golde büyük pay sahibi olan Q7, ikinci yarıda da üzerine düşeni yaptı. Quaresma, bu sezon Şampiyonlar Ligi maçlarında 3 gol atıp iki de asist yapmıştı. Quaresma, “Takımın tecrübeli oyuncularından biri olarak ihtiyaç olduğu anlarda ortaya çıkmak zorundaydım. Görevimi yaptım” dedi.

ATIBA 10 YIL SONRA GÜLDÜ!

Beşiktaş orta sahasının sigortası Atiba Hutchinson, dün yine bildiğimiz gibi oynadı, sahada basmadık yer bırakmadı. Kanadalı oyuncunun son dakikada attığı gol ise bu maçın kendi adına daha da özel olmasını sağladı. Avrupa kupalarındaki son golünü bundan 10 yıl (29 Ağustos 2007) önce Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Benfica filelerine yollayan Atiba, o tarihten sonra Avrupa’daki ilk golünü kaydetti.

ALKIŞLAR NECİP'E

Siyah-Beyazlı takımda teknik direktör Şenol Güneş’in sürpriz bir şekilde ilk 11’de oynattığı Necip Uysal, görevini başarıyla yerine getirdi. Sade ve risksiz futboluyla dikkat çeken başarılı oyuncu, rakip ataklarda ayakta kaldı ve zamanında müdahaleleriyle alkışı hak etti.

Habertürk