Ronaldo, yarın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları Roma maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Messi’nin hareketiyle ilgili soruya Ronaldo, “Messi’nin penaltıyı neden öyle kullandığını biliyorum, başka bir şey söylemiyorum. Ne düşünürsen düşün.” cevabını verdi.

'SİZİ ÇOCUK GİBİ KÖTÜ ALIŞTIRDIM'

Performansını değerlendiren Ronaldo, “Bu normal. Ben insanları kötü alıştırdım, bu çocuk gibi, uzun süre bir şeyler verirsin ve vermezsen ağlamaya başlar. Sizi kötü alıştırdım, yapmadığım zaman ağlamıyorsunuz ama aşırı yazmaya başlıyorsunuz. Umarım sezon sonuna kadar böyle kötü giderim” ifadelerini kullandı.

Kulübü Real Madrid’de mutlu olduğunu dile getiren Portekizli yıldız, yarınki maçta favori olduklarını söyledi.

'HER GÜN BALE İLE EVİMDE YEMEK YEMEK ZORUNDA DEĞİLİM'

Ronaldo, Barcelona’da Messi, Suarez ve Neymar (MSN) ile kıyaslandığında Real Madrid’in ileri üçlüsü Benzema, Bale ve Cristiano’nun (BBC) aralarının iyi olmadığı yönündeki iddiaya, “Manchester’de Şampiyonlar Ligi’ni kazandığımızda Ferdinand, Giggs ve Scholesile konuşmuyorduk bile, sadece “Günaydın” o kadar. Her gün Bale veya Benzema ile yemek yemek zorunda değilim. Kucaklaşmalar, öpüşmeler vs. benim umurumda değil. En önemlisi sahada olandır.” açıklamasında bulundu.

BASIN TOPLANTISINI TERK ETTİ

En son bir gazetecinin, deplasmanda az gol attığına dair bir soru sorması üzerine Cristiano Ronaldo kızarak, “Ben İspanya’ya geldiğimden beri deplasmanda benden fazla gol atan oyuncu söyle. Gösteremezsin, yok.” cevabını verdi ve basın toplantısını terk etti.

Ronaldo ile beraber basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Zinedine Zidane, Portekizli oyuncunun bu çıkışına gülümseyerek tepki verdi.