Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique, Atletico Madrid'le yarın oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Real Madrid maçında 74. Dakikada İvan Rakitic’İn yerine oyuna girdikten sonra bekleneni veremediği gerekçesiyle İspanyol basını tarafından eleştirilen Arda Turan'a ilişkin soru üzerine Enrique, "Arda veya başkası, o anda oyuna kim girerse girsin aynısı olurdu. İnsanız ve hata yapabiliriz. Maçın en kötü anında oyuna girdi ve o anda kim oyuna girerse girsin önemli değildi. Olayları kabul edip, değerlendirmesini iyi yapıp kendimizi geliştirmeliyiz. Arda'nın veriminden memnunum." dedi.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaşacakları Atletico Madrid'in çok zor bir rakip olduğuna dikkati çeken Enrique, şöyle konuştu:

"Atletico çok üst düzey bir takım. Ekonomik olarak bizimle ya da Real Madrid ile aynı kapasiteye sahip olmamasına rağmen aynı rekabeti yapabiliyor. Sahanın her yerinde çok iyi oynuyorlar. Defansta iyi kapanıyorlar, hücumda pres yapabiliyorlar. Hedefimiz maçı kazanmak. Eğer bunu gol yemeden yapabilirsek çok daha iyi olur. Çünkü rövanş karşılaşması çok zor olacak."