Renkli Sayfalar'ın haberine göre çiftin iki yıl süren evliliği bu sabah Küçükçekmece Adliyesi'nde görülen dava ile tek celsede bitti.

İşte boşanmanın perde arkası...

Çiftin bir süredir boşanacakları iddiaları üzerine Ergen, programına bu iddialar hakkında ilk kez şöyle konuşmuştu: “Çocukların ara tatilleri var. Sekiz gün üç oğlumla birlikte Amerika’ya gideceğim. Cevap hakkımı dönüşüme saklıyorum. Amerika dönüşü cevap vereceğim”

"BOŞANMA DAVASI AÇTIM"

Ergen'in boşanma iddiaları için "Amerika dönüşü konuşacağım" açıklamasının ardından Çelik bir açıklama yaparak iddiaları doğrulamıştı: "Bugün çıkan haberlerle ilgili doğru bilgiyi birinci elden alabilmeniz adına aşağıdaki duyuruyu sizinle paylaşmak istedim. Kendisine büyük sevgi, saygı ve sadakatle bağlı olduğum Sayın Gülben Ergen hanımefendi ile güzel başlayan evliliğimizi son dönemde bir hayli yıprattık ve tükettik. Bu nedenle doğru tercihin yollarımızı ayırmak olduğunu düşünüyorum. Kendimizi daha fazla birlikte yaşamaya zorlamanın doğru olmayacağından hareketle mahkemeye başvurumu yaparak boşanma davası açtım. Her ikimizin de yolunun hayırlı ve açık olmasını diliyorum."

"YOLUMA TEK BAŞIMA DEVAM EDECEĞİM"

Daha sonra konuşacağım diyen Ergen, Çelik'in "boşanma davası açtım" açıklamasından sonra sosyal medyadan fotoğraflı paylaşım yaptı. Ergen altına ise şu mesajı yazdı: "Yoluma tek başıma devam etmeye karar verdiğim doğrudur...Kararım en hayırlısıdır... Bundan sonra yolum hep aydınlık ve ışıklıdır. Olan her ne ise benim ve oğullarım için en hayırlı olandır."

SON PAYLAŞIM 2 EYLÜL

Birbirleriyle yaşadıkları keyifli anları sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşan ikilinin uzun süredir birlikte paylaşım yapmaması ise dikkat çekti. Çiftin birbirleri hakkındaki son paylaşımları doğum günlerinde oldu. Ergen eşi Çelik’in 2 Eylül’deki doğum gününde bir paylaşımda bulunurken, Çelik de eşinin Ağustos ayında gerçekleşen doğum gününde bir paylaşım yaptı.