Normal sezonda deplasmanda oynanan maçı 34 sayı farkla (132-98) kazanmayı başaran Golden State, final serisinin ikinci maçında da 33 sayı fark attığı rakibine büyük bir gözdağı verdi.

Ayrıca Golden State açısından, final serisinde çok önemli bir galibiyet almaktan daha da fazlası gerçekleşti.

1996'da normal sezonda 72 galibiyet alarak, "bir daha kırılamaz" denen rekora imza atan Chicago Bulls'u, normal sezonda elde ettiğiğ 73 galibiyetle geçmeyi başaran Golden State, Chicago'nun toplamdaki 87. galibiyetlik rekorunu da bu gece egale etti.

Andrew Bogut'un, kariyerinin en iyi blok istatistiğini (5) tekrarladığı maçın yıldızı ise, Cleveland potasına 28 sayı bırakan Draymond Green oldu.

Bu sezon play-off'lar genelindeki en kötü maçını geçiren ve rakibinden büyük fark yiyen Clevelad açısından endişe yaratacak bir başka gelişme de, 21. dakika süre alan Kevin Love'un sakatlanması oldu. Oyuncunun durumuyla ilgili açıklama henüz yapılmadı.

Son çeyreği bench'te geçiren LeBron Jamesi çin de kötü bir geceydi. James, kariyerinde ilk kez bir takıma karşı üst üste 7. kez kaybetti.

Şimdi gözler serinin 3. maçında!

LeBron ve arkadaşlarının, kötü giden seriyi çevirmek için ortaya nasıl bir performans koyacaklarının merakla beklendiği maç, çarşambayı perşembeye bağlayan gece TSİ 04.00'da Cleveland'da oynanacak.

Cleveland, serinin 4. maçına da ev sahipliği yapacak.