Fenerbahçe yeni sezonda genç, dinamik ve heyecan dolu bir kadro kurmak istiyor. Sarı lacivertliler birçok oyuncuyu izlerken özellikle kiralık ve bonservisi biten oyuncular üzerinde duruyor. Fenerbahçe asıl bombayı ise Emre Mor ile patlatacak. Genç futbolcu için girişimlere başlandı bile.

Emre Mor’un Fenerbahçe’de kendini bulacağına ve başarılı olacağına inanan sarı lacivertliler genç yıldız adayının menajeri Muzzy Özcan’ın İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Emre Mor’un gelecek yıl oluşturulacak dinamik takımın önemli bir silahı olabileceğini düşünen sarı lacivertliler genç futbolcu için Dortmund’un kiralama için kapısını da çalacak.

Önce Emre Mor’u ikna etmek isteyen sarı lacivertliler genç futbolcunun menajeri ile temas kurarken önümüzdeki yılın kadrosunda Emre Mor’un olması için büyük bir çaba harcanacak.

Sergen Yalçın'a şok! AyrıldıSergen Yalçın'a şok! Ayrıldı

Emre’nin Fenerbahçe’de çok başarılı olacağını düşünen sarı lacivertliler bu oyuncunun yanı sıra başka oyuncuları da izleterek raporlar oluşturuyorlar ve gelecek yılın planlamasını yapıyorlar.

Kaynak: Hürriyet