Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Krasnodar gibi sıradan bir takıma elenmesi bardağı iyice taşırdı. Sarı- Lacivertli yönetimin Avrupa'dan elenmelerinin ardından Hollandalı hocayla yolları ayırarak Konyaspor'u çalıştıran Aykut Kocaman'ı takımın başına getirme olasılığı arttı. Bir süredir Aykut Kocaman için nabız yoklayan Fenerbahçeli yöneticilerin eski hocalarını takımın başına getirmek için prensip anlaşmasına bile vardığı iddiaları ediliyor. Konyaspor'da mutlu olmayan ve dün yaptığı açıklamalarla yönetimi eleştiren Kocaman'ın yeniden F.Bahçe'ye dönmesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

EN KÖTÜ OLASILIKLA SEZON SONU GELECEK
Yönetimin Advocaat'la yolları en kısa sürede ayırarak Kocaman'ı şimdiden takımın başına getirmeye çalıştığı ancak bu ihtimalin gerçekleşmemesi durumunda en kötü olasılıkla sezon sonunda Kocaman'la anlaşma yapılması planlanıyor. Gelecek sezon takımı kesin olarak Aykut Kocaman'a teslim etmeyi hedefleyen yönetimin gerekirse Kocaman'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına şimdiden başlayacağı öne sürüldü.

AYKUT KOCAMAN'DAN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI!

Aykut Kocaman, Çarşamba günü bir basın mensubunun "Size Konyaspor yönetiminden kontrat uzatma teklifi geldi mi? Sezon sonunda Fenerbahçe'ye gideceğiniz yönünde de söylentiler var, ne söylersiniz?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Bunlar burada cevap verilecek şeyler değil. Konyaspor yönetiminin böyle bir talebi var. Süre istedim. Cevabı burada değil, onların yanında vermek lazım. İkinci sorunuzu ise konuşmaya gerek yok. Ben çalışan bir teknik direktörüm. Sezon başındaki durumu biliyorsunuz. Yorum yapmak çok doğru olmaz. Bulunduğum süre içerisinde yüksek aidiyet duygusuyla çalıştım. Bulunduğum yerin menfaatleri, benim menfaatlerimin her zaman bir adım önünde gidiyor. Konyaspor'u mümkün olduğu kadar değerli hale getirebilmek için çaba göstermeye çalışıyorum. Bunun karşılığında bana aynı değeri göstermelerini beklemiyorum ama en azından birazcık düne, bugüne ve gelecek umutlarına saygı bekliyorum."

Takvim