Limon Film'in yapımcılığını, Volkan Kocatürk'ün yönetmenliğini ve Süleyman Çobanoğlu'nun senaryosunu üstlendiği, yakında FOX'ta yayınlanacak olan Savaşçı dizisi, izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atıksoy, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Hakan Dinçkol, Bahadır Vatanoğlu, Alican Albayrak ve Doğan Bayraktar'ın yer aldığı dizinin çekimleri son hız devam ediyor.

Savaşçı dizisi için özel eğitim aldılar

Savaşçı dizisinde Bordo Bereliler'in seçkin birliklerinden olan Kılıç Timi, dizinin daha gerçekçi olması için Özel Harekat'tan emekli kıdemli albay Şevket Şen'den bir hafta boyunca Bordo Bereli eğitimi aldı.

Mental eğitime tabi tutulan Kılıç Timi, silah tutuş ve atış tekniklerini de öğrendi.

Dizide Yüzbaşı Kağan Bozok karakteriyle izleyiciyle buluşacak olan Berk Oktay, rolü için 10 kilo verdiğini açıklarken, rolleri gereği fit kalmalarını gerektiğini düşünen tüm Kılıç Timi de formda kalmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

Savaşçı dizisi ne zaman başlayacak, konusu nedir?

Bir yılı aşkın süredir hazırlıkları devam eden ve Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin destansı hikayesini anlatan 'Savaşçı' öyküsü, anlatımı ve yapım standartları ile Türk televizyonlarında bir ilk olacak!

Öykü, bir dönem Bordo Bereliler’in seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un (Berk Oktay) hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlıyor. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alıyor, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği oluyor. Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar!

Onlar, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan kahramanlar.Onlar ölümün, yaşamın, ülke ve onurun tüm ağırlığını genç omuzlarında bayrak gibi taşıyanlar. Onlar vatan sevgisinden söz etmek yerine, vatana en değerli şeylerini, canlarını adayanlar. Onlar Türkiye’nin sıkılmış yumrukları; onlar Türk Ordusunun özbebeği.Onlar Çin sarayında Kürşat, Malazgirt’te süvari, Tuna’da akıncı, Sakarya’da kuvvacı, Kıbrıs’ta mücahit. Savaşçı, kan ve canla, özveri ve sevgiyle, ter ve gözyaşıyla tutuşmuş, hiç sönmeyecek bir ocağın öyküsü.Ama isimleri daima aynı: Mehmetçik!

Savaşçı dizisinin ne zaman başlayacağı ise henüzm belli değil.