Demirci Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren diyaliz ünitesinin servis aracının arızalanması üzerine hastane yönetimi hastaların mahallelerine götürülmesi için Belediye Başkanı Selami Selçuk'tan talepte bulundu. Başkan Selami Selçuk'ta, makam minibüsü ve personel görevlendirmesi yaparak devlet hastanesi hemodiyaliz servisinde tedavi gören 12 hastayı evlerine götürdü.

Belediye ekipleri İlçeye bağlı Tekeler, İcikler, Gümele ve Yumuklar mahallesinde ikamet eden 12 diyaliz hastasını evlerine kadar götürerek, ailelerine teslim ettiler.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Devlet Hastanemiz yönetiminden hemodiyaliz servisinde tedavi gören hastaların servis aracının arızalanması üzerine belediyemizden konunun çözülmesi talebinde bulunuldu. Servisi yapılacak olan hastalarımız normal bir hasta olmaması, diyaliz servisinde tedavi gören hasta olması ve bunun bu hastalarımızın sıcak ve konforlu bir araçla evlerine ulaştırılması gerekiyordu. Araç parkımızda bulunan makam minibüsünü 2 personelimiz ile derhal hastalarımızın hizmetine sunduk. Günlük tedavisi tamamlanan 12 hastamızı Tekeler, Kızılca, İcikler, Gümele ve Köprübaşı İlçesine bağlı Yumuklar mahallelerine giderek evlerine teslim edildi. Bizim için her canlının sağlığı her şeyden önce gelir, bu noktada yapılması gereken tüm imkanları belediyemiz olarak her daim yapmaya hazırız " dedi.

Hastalar ve hasta yakınları da Belediye Başkanı Selami Selçuk'a ve ekibine duyarlı davranışından dolayı teşekkür ettiler.