Fenerbahçe'nin ligde üç kez üst üste puan kaybetmesi ve Avrupa Ligi'nde oynanan Krasnodar maçında alınan mağlubiyet sabırları taşırdı. Bununla birlikte Dick Advocaat'ın "Benden daha iyisini bulurlarsa getirsinler" açıklaması da bardağı taşıran son damla oldu.

Sarı lacivertlilere yakınlığıyla bilinen gazeteciler de konuyla ilgili olarak ilginç istihbaratları gün yüzüne çıkarmaya başladı. Bunlardan bir tanesi de Gürcan Bilgiç'in Bursaspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili iddiası... Bilgiç dün katıldığı bir canlı yayında Advocaat ve yönetim arasında gerginlik olduğunu ifade ederken şu ifadeleri kullandı;

"Fenerbahçe'yi yönetenler ile Advocaat arasında ipler kopmuş durumda. Bu ay sonunda Yargıtay'ın kararını açıklaması bekleniyor. Öyle olursa Mayıs'ta kongre olur. Fenerbahçe TV'de adamı bombalatıyorsun, neler söylediler adama. Bağlar kopmuş zaten. Advocaat'ı da göndermek istiyorlar. Bursaspor maçının devre arasında Advocaat'a telefon açarsan, adam da 83'te değişiklik yapar"

Aykut Kocaman sesleri yükselmeye başladı

Fenerbahçe'de Advocaat'la iplerin kopma noktasına geldiği herkes tarafından dile getirilirken gelecek sezon için sarı lacivertlilerin gündeminde diğer dönemlerde olduğu gibi Aykut Kocaman'ın bulunduğu aktarıldı. Sezon başında da Fenerbahçe'den teklif alan ancak Konyaspor'u yarı yolda bırakmak istemeyen tecrübeli çalıştırıcının sezon sonunda gelecek bir teklife bu kez 'evet' diyebileceği ifade ediliyor.